Árverés leállítása

A hozzánk forduló, bajba került ügyfeleknél sokszor napokon, esetleg órákon múlik az ingatlan megmentése, az árverés leállítása. Az adósságrendezés akár hetekig elnyúló folyamat is lehet, azonban ha az ingatlanra kitűzték az árverést a percek meg vannak számlálva.

A cégünk kollégái ilyenkor az ügyféltől kapott írásos meghatalmazás fejében azonnal felveszik a kapcsolatot az árverést lebonyolító végrehajtóval, és az árverés leállítása – elhalasztása érdekében egy kölcsönös kompromisszumos megoldásra törekednek a végrehajtó és az ügyfél között. Ez általában a tartozás teljes vagy részleges kiegyenlítésével, hiteligérvény kiállításával vagy egyéb egyezség vállalásával szokott létrejönni.

Ha végrehajtás került az ingatlanra, esetleg az árverést is kitűzték mindenképpen töltse ki kérdőívünket, forduljon hozzánk bizalommal, hogy segíthessünk! Minden perc számít! Segítünk az árverés leállítása érdekében felvenni a kapcsolatot a végrehajtóval, az árverés befejezése előtt akár 5 perccel is kiegyenlíthető a tartozás. Valóban számít minden perc!

Töltse ki adatkérő űrlapunkat, és munkatársunk felkeresi 48 órán belül egyeztetés céljából.

  • Banki hitel az ingatlanon (Ha nincs, kérjük üresen hagyni)

  • Hiteligénylőre vonatkozó adatok

 

Ellenőrzés