Hitelkiváltás

Hitelkiváltás

A jelzáloghitel egy hosszú távú döntés. A kölcsönt általában húsz vagy akár hosszabb időtartam alatt fizetjük vissza. A hitelpiac gyakran változik, könnyen elképzelhető, hogy az idő előrehaladtával akár lényegesen kedvezőbb konstrukcióra is jogosultak lehetünk. Egy esetleges hitelcserét követően kedvezőbb kamatokat vehet igénybe, és további készpénzhez juthatunk.

Jelen piaci környezetben a bankok a szerződés szerint törlesztő ügyfelek részére komoly kedvezményeket kínálnak: Alacsonyabb kamat, fix törlesztőrészlet, devizacsere, türelmi idő! Akár több tízezer forinttal is csökkenthetjük a havi kiadásainkat.

Tudta, hogy a bankok a nem fizető ügyfelek kockázatát is beépítik az Ön törlesztőrészletébe?

Ha egy ügyfél nem fizet megfelelően, a bank bevételtől esik el. Hogy a működését az ilyen esetek ne kockáztassák, kamatfelárat építenek a jól fizető ügyfelek hiteleibe is. Ha az Ön bankjának ügyfélállománya problémás, valószínűleg most Ön is lényegesen magasabb törlesztőrészletet fizet, mint amire jogosult lenne.

Váltsa ki hitelét! Tartozzon Ön is kiemelt ügyfélkörrel rendelkező bank felé! Ne hagyja, hogy bankja Önnel fizettesse meg a veszteségeit! Töltse ki kérdőívünket és vizsgálja meg hogy a hitelkiváltással mennyivel járna jobban. Tartozzon végre olyan kockázatközösségbe, ahol valóban megbecsülik pontosságát precízséget. Normál kamatozású hitelét alakítsa át V.I.P. hitellé! Ennek a törlesztőrészletekben is érezhető hatása lesz. Kérjen ajánlatot!

Töltse ki adatkérő űrlapunkat, és munkatársunk felkeresi 48 órán belül egyeztetés céljából.

  • Banki hitel az ingatlanon (Ha nincs, kérjük üresen hagyni)

  • Hiteligénylőre vonatkozó adatok

 

Ellenőrzés