Szabad felhasználású hitel

A szabad felhasználású hiteleket, mint nevéből is adódik bármire felhasználhatjuk. Más hiteltípusokkal szemben, ahol a bank meghatározza a hitel felhasználhatóságának célját, ennél a típusnál semmilyen formában nem kell a bank felé igazolást adnunk, hogy a hitelt mire költöttük el. Természetesen kölcsönszerződésben nyilatkoznunk kell hogy a hitelt semmilyen törvénybe ütköző tevékenységre nem használjuk fel (pl. bűncselekmény, kábítószer kereskedelem), de bármilyen más módon nem korlátozza a bank a pénz felhasználását.

Ennél fogva bármely vágyunk vagy célunk megvalósításának eszköze lehet, azonban nagyon fontos, hogy a futamidőt és a törlesztőrészleteket mindenképpen átgondoltan válasszuk meg, kalkulálva a hosszú távú lehetőségekkel és veszélyekkel. Ami ma elképzelhetetlennek tűnik, holnapra valósággá válhat, és ez negatív és pozitív értelmezésben is megállja a helyét. Az ingatlan alapú szabad felhasználású hiteleinket általában hosszú évek alatt fizetjük vissza, ezért elengedhetetlen hogy a döntésünket az általunk ismert összes lehetőséget figyelembe véve hozzuk meg.

Fontos információ lehet még adott esetben, hogy a hitel – bár átmeneti bevételt képez a hitelfelvevő költségvetésében – nem minősül jövedelemnek, így semmilyen nemű adókötelezettség, vagy bevallási kötelezettséggel nem kell számolni szabad felhasználású hitel felvétele esetén.

Keressen fel minket, töltse ki kérdőívünket, és mi objektíven tájékoztatjuk a hitellel kapcsolatos minden tudnivalóról, hogy Ön az alapos információk birtokában hozhassa meg döntését.

Töltse ki adatkérő űrlapunkat, és munkatársunk felkeresi 48 órán belül egyeztetés céljából.

  • Banki hitel az ingatlanon (Ha nincs, kérjük üresen hagyni)

  • Hiteligénylőre vonatkozó adatok

 

Ellenőrzés